Mer blod fra Dario Argento

Via Cinematical (som henter saken fra det troverdige bransjemagasinet Variety) ble jeg i dag endelig kjent med det neste Dario Argento-prosjektet.

Den italienske estetikeren og skrekkmesteren, som i fjor slapp La Terza madre (Mother of Tears: The Third Mother) til nokså blandet kritikk (men blant fansen er det ganske stor enighet om at filmen i hvert fall er hans beste siden Opera fra 1987), har lettet på sløret rundt sin neste film. Argento har allerede castet Ray Liotta, Vincent Gallo og sin velutrustede datter Asia Argento i det som beskrives som en engelskspråklig giallo-homagé!

I god giallo-ånd rapporteres det at filmen vil ta for seg diverse blodige nedslaktninger av attraktive utgaver av det kvinnelige kjønn. Liotta skal spille politietterforskeren som vikles inn i en «katt og mus-lek» med den psykopatiske gjerningsmannen spilt av Vincent Gallo. Variety omtaler filmen ganske enkelt under tittelen Giallo.

Som stor beundrer av Argento ser jeg naturligvis frem til dette med stor entusiasme, vel vitende om at han egentlig ikke har laget et ordentlig mesterverk siden året jeg ble født (Tenebre). Men vi som kjenner ham best mister aldri helt troen. Vi vet jo så godt hva han kan…

En kommentar om “Mer blod fra Dario Argento

Legg til din

  1. Spennende! Og det første jeg har hørt om dette. Håper rollebesetningen er et tegn på at han har mer penger mellom hendene denne gangen. Både the Card Player og særlig NonHoSonno var solide på enkelte områder, men de ser så billige ut! Hadde det ikke vært for snikende kameraføringer og Argentosk sadisme kunne de vært detektimeepisoder. Har ikke helt gitt opp håpet om å i det minste like den tredje mora heller.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: