Første klipp fra Choke

Jeg skrev på slutten av fjoråret en liten sak om Choke, den nye Chuck Palahniuk-filmatiseringen (han som skrev Fight Club), som regisseres av debutanten Clark Gregg og har dyktige Sam Rockwell i hovedrollen.

Vel, i dag fant jeg til min store glede de første levende bildene fra filmen (via Ropeofsilicon.com). Det er en snutt på nærmere 2 minutter der Clark Gregg først forteller veldig kort om filmen, før vi får se de første klippene med Sam Rockwell som hovedpersonen Victor Mancini hjemme sammen med romkameraten, på restaurant og i møte med andre sexavhengige. Jeg likte det jeg så veldig godt, og bare fra de få sekundene klarte jeg å kjenne igjen den særegne Palahniuk-satiren.

Vurderer fortsatt om jeg skal sette av tid til å lese boka først, som jeg også er blitt anbefalt i en tidligere kommentar her på bloggen.

Klippet ser du her.

Filmen vises for første gang under Sundance nå i disse dager…

En kommentar om “Første klipp fra Choke

Legg til din

  1. Les Choke.

    Clark Gregg viser seg jo i denne videoen å være han skuespilleren – han som dukker opp i småroller her og der og alltid gjør en fin figur. Kunne ikke huske hvilke filmer, men etter en sjekk på IMDb…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: