Første bilde fra von Triers Antichrist

Empire Online byr på det første bildet fra Antichrist:

antichrist

Magefølelsen min var tidlig god for Lars von Triers kommende horrorprosjekt (med Willem Dafoe og Charlotte Gainsbourg), og følelsen er bare blitt gradvis sterkere utover i prosessen. AICN har allerede publisert en henrykt anmeldelse etter en tidlig visning, hvor skribenten oppsummerer med at:

«Antichrist is a brilliant mixture of the old Trier and the new Trier. Intensely beautiful pictures that speaks more than a thousand words, but also content and subtext that speak a million words of their own.»

Veldig mye vekt skal man ikke legge på en tidlig AICN-omtale, men magefølelsen min ble ikke dårligere av å lese anmeldelsen, og jeg konstaterer med glede at lanseringsdatoen stadig flyttes nærmere i tid. Siste nytt er at Antichrist får dansk kinopremiere allerede i mai, mens svenskene får se filmen i juni (datoene flyttet frem i tid pga. filmfestivalen i Cannes). Dette ifølge Nordisk Film & TV Fond. Foreløpig ingen ord om norsk premieredato, såvidt jeg har fått med meg (sukk).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: