Coen-brødrenes neste: True Grit

truegritCoen-brødrene sitter med alvorlige planer om å filmatisere en remake av John Wayne-klassikeren True Grit fra 1969 (en film jeg ærlig må innrømme at jeg ikke har sett). Ifølge Variety vil brødreparet forsøke å gjøre nyinnspillingen mer tro mot det litterære verket som 1969-filmen sprang ut i fra, ført i pennen av Charles Portis. Boka forteller historien om en 14 år gammel jente som sammen med en U.S. Marshal reiser hjemmefra for å finne farens drapsmann, og møter mye motstand på veien. Mens «originalfilmen» speilet historien gjennom John Waynes’ tilstedeværelse, ønsker Coen-brødrene visstnok å fortelle historien gjennom den 14 år gamle jentas opplevelser, i tråd med bokas tilnærming.

Jeg lukker øynene og ser for meg en ny mørk, gritty fabel i amerikansk ødemark, slik Coen-brødrene kan det best…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: