Sly gjør Death Wish

Dette minnet meg først og fremst på at jeg snart må få sett Death Wish. I hvert fall den første filmen.

I dag ramlet jeg nemlig over nyheten om at Sylvester Stallone kaster fra seg boksehandsker og rambokniver for å fylle skoene etter Charles Bronson i en remake av hevntoktsklassikeren Death Wish fra 1974. Stallone skal visstnok også regissere filmen selv, slik han for øvrig gjorde overraskende bra med Rocky Balboa, mens manuset skal bearbeides av John D. Brancato og Michael Ferris som sammen har fylt de siste årene av livet med å skrive manus til perler som Terminator 3 og Catwoman (grøss) – og det planlegges allerede å gjøre konseptet til en ny Death Wish-franchise. Trenger vi virkelig det? Det er nesten så man håper at manusstreiken skal blir langvarig…

Originalnyheten ligger hos Variety.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: