Zombie Strippers! (2008)

Vurdering:

USA 2008 | Spilletid: 94 min | Regi: Jay Lee | IMDb

Haha.

Tittelen sier det meste. Zombie Strippers! følger i fotsporene til Snakes on a Plane som årets kalkun-kalkulerte lavbudsjettsmoro. I hovedrollen: den høyt profilerte pornofilmgudinnen Jenna Jameson!

– They are zombies!

– No, they are strippers.

– They are zombie strippers!

Dialogen over sier det meste om hva man har i vente. Et mislykket eksperiment ender med at myndighetene står ansvarlig for utslipp av et dødelig virus i den lille byen Sartre i Nebraska. Viruset finner veien inn gjennom dørene til en lokal nattklubb, og transformerer stripperne til… zombiestrippere. De virusinfiserte jentene viser seg å ha en unik tiltrekningskraft på gjestene, noe som får stedets innehaver (spilt av legendariske Robert Englund) til å gni seg i hendene. Han velger derfor også å se mellom fingrene på at jentene lurer med seg kåte kunder inn på bakrommet bare for å glefse i seg kroppsdelene deres.

Som de fleste zombiefilmer, har også Zombie Strippers! en politisk undertone. Regissør og manusforfatter Jay Lee blander også inn ulike kommentarer om sosiale forhold, samt lite subtile referanser til forskjellige filosofer (Sartre, Camus, Nietzsche), uten at verken jeg eller resten av publikum kommer til å bry oss om det. For hva er dette annet enn den perfekte vorspiel-film for gutta med pilsen i hånda og beina på bordet, siklende etter nakne silikonpupper og sprettrumper som gnir seg inntil strippestanga? For ikke å glemme en uhorvelig mengde uforglemmelig harry one-linere man kan sitere på fest de neste fem ukene.

Vel, jeg så filmen alene.

Da er Zombie Strippers! gøyal underholdning i tre kvarter, inntil man går passe lei av hele opplegget omtrent halvveis ut i moroa. Det hjelper heller ikke at Jenna Jameson er skremmende lite sjarmerende og sexy. Jeg er også litt usikker på om hun i det hele tatt forstår greia med filmen, noe det i hvert fall ikke er noe tvil om at Robert Englund gjør. Han ser ut som en unge på juleaften fra første til siste scene.

Filmen har mer enn nok av nakenhet og gore (kombinasjonen er mer morsom enn tiltrekkende) og sånn sett blir det aldri drepende kjedelig. Men heller ikke veldig spennende. Se den med en kompis.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: