Trailer: Funny Games

Michael Haneke er i ferd med å legge siste hånd på sin amerikanske nyinnspilling av sin egen østerrikske originalversjon fra 1997. Ti år senere er det Tim Roth, Naomi Watts og Michael Pitt som skal være brikkene i Hanekes foruroligende beretning, som definitivt er blant de mest ubehagelige jeg har opplevd festet til film. Remaken, som det så flott heter, skal etter sigende ha blitt spilt inn på identisk måte som originalen. En «shot by shot»-remake.

Jeg skal ikke utdype hva jeg synes om at en så begavet filmskaper som Michael Haneke kaster bort sin dyrbare tid på å lage samme film to ganger. Men når Funny Games først skal amerikaniseres, så er den iallfall i best mulige hender. Haneke er tross alt en av mine favorittregissører. Dessuten liker jeg godt skuespillerne han har valgt ut, og etter å ha sett den nysluppede traileren så tar jeg faktisk meg selv i å glede meg litt. Edward Grieg og greier.

Traileren finner du her eller her via youtube:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: