Posterpost: No Country for Old Men

Det er ikke veldig feil å hevde at Coen-brødrenes No Country for Old Men nok er den filmen jeg i øyeblikket ser mest frem til. De ekstremt positive omtalene kommer stadig tettere, og konseptet har hele veien sett ufattelig lovende ut. Et godt materiale (sies det, jeg har ikke lest boka selv) og fantastiske skuespillere. Det snakkes sågar om potensiell Oscar. For beste film!

Uansett kan jeg ikke forstå annet enn at dette blir en gedigen opptur sammenlignet med brødrenes siste forsøk. Og nå er det sluppet noen nye, lekre postere: tre såkalte «karakter-postere» og en fjerde poster jeg iallfall ikke har fått med meg tidligere. Jeg var ikke veldig begeistret for den første, og selv om de nye ærlig talt heller ikke alene ville fått meg til å løpe til nærmeste kino, så er de en del finere. Og løpe til kinoen kommer jeg uansett til å gjøre – men dessverre ikke før 8. februar neste år. Det er nemlig den magiske datoen filmen har norsk premiere.

I mellomtiden kan du kikke på de ulike posterne her. Eventuelt trykk på posteren til høyre.

2 kommentarer om “Posterpost: No Country for Old Men

Legg til din

  1. Første halvdel av filmen var glimrende. Noe av det beste jeg har sett på lenge. Siste halvdel noe av det dårligste. Alt i alt en elendig og lite troverdig film. Kan oppsumeres som halv film med en slutt som best beskrives som en punktering.

  2. Er ikke enig i det Maria skriver. Eller jo kanskje jeg nettopp er det, men det er siste halvdel som setter siste genistrek her, nettopp fordi det renner ut i….tja ingenting? Ihvertfall ikke det man sitter å venter på. Noen sammenligner denne filmen med døden selv. Vel, på en måte har de rett, man kommer ikke unna, og alt går til helvete til slutt. For oss normale mennesker iallefall. Ha en god nær døden opplevelse!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: