Trailer: Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street

Ai, ai. Hvem gleder seg ikke til denne filmen? For en visuell magiker av en filmskaper, som Tim Burton unektelig må sies å være, er jo trailerformatet den perfekte arena: her er det bildene og stemningen som skal pirre oss, uten at noe trenger å henge sammen på fornuftig vis rent fortellermessig (det har som kjent ofte svakheten til Burtons filmer). Det er derfor ingen stor overraskelse at traileren er fantastisk god og gjør akkurat det en trailer skal gjøre: begeistre, oppildne og få selv en notorisk musikalskeptiker til å telle ned dagene til 25. januar. Da har Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street norsk premiere.

Traileren ligger i mellomtiden her og venter på din oppmerksomhet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: