Teaser: Redacted

redacted.jpg

Tidligere i dag viste jeg frem posteren til Redacted. Nå er også de første levende bildene fra De Palmas anti-krigsfilm sluppet på nett i form av en teaser. Men vent et øyeblikk… dette lever virkelig opp til sitt navn: teaser. Lydbildet er en kombinasjon av dialog hentet fra filmen og svulstig instrumental musikk, mens bildet okkuperes av tekst som informerer oss om prisene som filmen allerede er tildelt, i tillegg til anmeldernes superlativer (de som er så heldige og allerede har sett filmen). «Ja, vi vet det!» Teaseren inneholder ganske nøyaktig ett sekund som faktisk er hentet fra selve filmen, et lite ubetydelig klipp som ikke sier meg noe som helst, og that’s it. Se det her. Ble du pirret?

Jaja, i mellomtiden kan du more deg med å lese de utallige diskusjonene rundt filmen på IMDBs diskusjonsforum. Dette er utvilsomt en omstridt film som har satt følelsene i sving i statene. Her byr amerikanerne på mye god underholdning!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: