Ben Kingsley i Shutter Island

Martin Scorseses Shutter Island begynner virkelig å ta form. Leonardo DiCaprio er allerede klar for hovedrollen som U.S. Marshal Teddy Daniels, mens Mark Ruffalo skal spille partneren Chuck Aule som sammen ankommer mentalsykehuset på den isolerte øya Shutter Island like utenfor Boston på 50-tallet for å oppklare et forsvinningsmysterium.

Ifølge bransjebladet Variety har også Ben Kingsley skrevet under på papirene som gjør at han får en sentral rolle i filmversjonen av Dennis Lehanes velskrevne spenningsbok med samme tittel. Dette blir faktisk første gang Scorsese og Kingsley arbeider sammen. På høy tid. En fantastisk skuespiller som jeg vil tro passer perfekt til rollen som sykehusets sjefspsykiater J. Cawley.

(Les alle nyhetene på Speilet om Shutter Island her)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: