Johnny Depp som Dillinger?

Mens VG.no i dag slapp nyheten om at Johnny Depp skal spille syngende morder i Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (!) så ryktes det samtidig via litt mer oppdaterte The Hollywood Reporter at Depps neste rolle kan bli som John Dillinger. Bankraneren som herjet USA under depresjonen på 30-tallet.

Det er Michael Mann som skal filmatisere boka Public Enemies: America’s Greatest Crime Wave and the Birth of the FBI, 1933-34 (skrevet av Brian Burrough) for Universal.

The Hollywood Reporter peker på at Depp vil være tilgjengelig den neste tiden ettersom både Shantaram og The Rum Diary har fått utsatt produksjonsstart på grunn av manusstreiken. Johnny Depp og Michael Mann skal angivelig sette seg ned denne uka for å diskutere prosjektet. Hvis alt går etter planen så er mars nevnt som et tidspunkt hvor produksjonen kan settes i gang.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: