Trailer: The Good, the Bad and the Weird

Dette må være en fest av en film!

Kim Ji-woon har med filmer som A Tale of Two Sisters og A Bittersweet Life etablert som en av de mest fremgangsrike filmskaperne fra den nye sørkoreanske bølgen, med et estetisk filmspråk fullt på høyde med landsbrødre som Park Chan-wook og Kim Ki-duk. Nå gir han oss The Good, the Bad and the Weird (nylig vist i Cannes): en leken westernfilm med alltid fantastiske Song Kang-ho (Memories of Murder, Sympathy for Mr. Vengeance og The Host) og Lee Byung-hun (A Bittersweet Life). Etter å ha sett traileren x antall ganger, så kan jeg ikke forstå annet enn at dette blir en ny höydare!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: