2x Scarlett Johansson

To relativt ferske postere med Scarlett Johansson i sentral rolle, i to relativt interessante filmer: den Frank Miller-regisserte The Spirit, samt Woody Allens Vicky Cristina Barcelona. Sistnevnte har allerede rukket å få tildels lysende omtale. Jeg falt også pladask for posteren og gleder meg stort!

En kommentar om “2x Scarlett Johansson

Legg til din

  1. Woody Allens neste har siste åra vore noko eg stadig ser fram til, «Vicky Christina Barcelona» ingen unntak. Posteren minner meg litt om stilen køyrt på dei gode filmane mot slutten av 1980-talet, «Hannah and her sisters» og «Crimes and misdemeanors».

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: