The Dark Knight til topps

The Dark Knight satt som forventet nye inntjeningsrekorder når den hadde premiere i USA natt til fredag. Filmen skal ha dratt inn nærmere 65 millioner dollar åpningsdagen og legger seg dermed over Spider-Man 3 som tidligere tronet på topp med 59,8 millioner dollar. Filmen tok også rekorden for største inntjening for en midnattspremiere med en inntjening på 18,2 millioner dollar mot Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith som dro inn 16,9 millioner.

Men enda mer interessant er det at The Dark Knight også går til topps på et helt annet suksessbarometer: den prestisjetunge IMDb Topp 250. I skrivende stund har Christopher Nolan, Christian Bale, Heath Ledger & co. plassert The Godfather på sidelinjen og inntatt 1. plass etter at nærmere 25 000 brukere har avgitt sine stemmer… Hvor ender dette?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: