Tidenes 100 beste filmer

En personlig liste over de hundre beste filmene man har sett vil naturligvis endre seg nærmest fra dag til dag. Her er en 7 minutter lang visuell presentasjon av mine favoritter, slik det så ut i mitt hode da jeg snekret det sammen i går (jeg har allerede oppdaget et par mangler, noe jeg angrer på, og minst én tastefeil på årstall):

En kommentar om “Tidenes 100 beste filmer

Legg til din

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: