Inglourious Basterds i poster

Mens perfeksjonisten Quentin Tarantino stadig jobber febrilsk for å snekre sammen Inglourious Basterds i rekordtempo (slik at den skal bli klar til Cannes i mai – og deretter ordinær kinolansering på sensommeren), dryppes det nå flere og flere smakebiter fra filmen. I forrige uke kom den første traileren, mens Empire Online eksklusivt har publisert tre rykende ferske og deilige postere. Én av dem ser du under, og resten ser du ved å klikke her. Det er alltid en litt underlig følelse å se noe du har lest om lenge, hatt i tankene, men kanskje aldri sett for deg bli en realitet, plutselig komme til levende live… I dette tilfellet en deilig, underlig følelse. Foreløpig er magefølelsen spent, smått optimistisk. Men det var den sist også, da Death Proof landet som en gedigen nedtur.

inglo1

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: