Nicolas Cage om Bad Lieutenant

niccage

Nicolas Cage uttaler seg om nyinnspillingen av Abel Ferraras moderne klassiker Bad Lieutenant. Det er Orange UK som har snappet opp noen sitater fra en pressekonferanse i London i forbindelse med lanseringen av mye omtalte Knowing. Cage skal ha beskrevet ideen om å gjenopplive den kontroversielle 90-tallsklassikeren som «for dristig til å kunne takke nei til». Filmen blir regissert av Werner Herzog. Cage gav også uttrykk for hva regissøren angivelig tenker om prosjektet:

– En av de tingene som Werner har kommet frem til, er at filmen kan bli en slags franchise.

– Det kan bli mer enn én Bad Lieutenant, slik at dette ikke blir en remake. Det blir isteden «Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans», så kan du ha «Bad Lieutenant: Port of Call London» neste gang. Det er en mulighet som er spennende. Jeg er heller ikke den samme karakteren som Harvey Keitel var. Jeg er en annen politimann, hevdet Nicolas Cage.

Og jeg er fortsatt en smule skeptisk…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: