Evan Rachel Wood i True Blood

trueblood

Jeg leser på ulike nettsteder om Evan Rachel Wood som er på vei inn i HBO-vampyrserien True Blood. En serie jeg siden begynnelsen har vært veldig nysgjerrig på, men aldri sett en eneste episode av. Etter at jeg nylig så Alan Ball-filmen Towelhead, og likte den veldig godt (Alan Ball er altså mannen bak Six Feet Under og True Blood), tok jeg det opp til ny vurdering. Og nå dette med Evan Rachel Wood. Hvorfor bør eller bør jeg ikke se True Blood?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: