Trailer til Tetro av Francis Ford Coppola

Endelig er traileren til Francis Ford Coppolas etterlengtede Tetro her. Sjekk ut filmens offisielle nettside, eller youtube-versjonen nedenfor, og la deg forføre av fortryllende svart/hvitt-bilder og en filmatisk stemning som smaker av en helt annen tid og et helt annet univers enn de fleste nye filmer. Dette virker rett og slett ekstremt lovende, gjør det ikke? Nedenfor har jeg også lagt ut et lite klipp hvor Coppola filmer seg selv mens han snakker i to minutter om Tetro. Sjekk det ut.

4 kommentarer om “Trailer til Tetro av Francis Ford Coppola

Legg til din

  1. Det lille innslaget av Coppola virket uforberedt og uprofesjonelt. Rart at han ikke tok seg tid til å gjøre det ordentlig. Film-prosjekt tar såpass lang tid at det ikke er nødvendig å ha så dårlig tid når man skal presentere det for resten av verden. Litt sånn twitter-ish; short and sweet. Har du inntrykk av at kommunikasjon i en slik autentisk stil er en trend innen film?

  2. Den teknologiske revolusjonen har jo gitt alle filmskapere mulighet for å kommunisere direkte med publikum og fansen akkurat i den formen de selv ønsker, og jeg synes det er flott at en gammel mann som Coppola gjør dette. «Nå har jeg to minutter til overs, så kanskje jeg skal lage et youtube-klipp om filmen min». Ja, takk. Jeg liker det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: