Det internasjonale Max Manus-coveret

Max Manus lanseres i neste måned på DVD og Blu-ray på det britiske markedet, nærmere bestemt 15. juni. Men føles ikke dette coveret nedenfor noe merkelig og misvisende for oss som har sett filmen? Se mer på dvdtimes.co.uk.

maxmanus1

4 kommentarer om “Det internasjonale Max Manus-coveret

Legg til din

  1. Misvisende? Tja, kanskje, for det føltes vel aldri som om det var actionscenene som skapte filmen, men samtidig er det jo ikke akkurat noe nytt fenomen at coverene forsøkes friskes opp for potensielle seere som er lette å underholde (les: action). Husker ikke helt i farten hvilken film det er snakk om, men det var en relansering nå som nettopp fant sted hvor coveret var gjort om til farger for å se nyere ut, selv om filmen var i sort/hvitt …

  2. Misvisende i den forstand at «Max Manus» jo ikke er en film om Vinterkrigen, selv om det brukes som en viktig karakterbyggende bakgrunn for Manus. Men nå har det jo også vært heftig diskutert om han i det hele tatt deltok i rene krigskamper i Vinterkrigen. Uansett burde det være mange andre mer representative og bedre motiver man kunne brukt for å selge «Max Manus». Men noen stor sak er ikke dette, kun trivielt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: