Fra juni til juli 2009

De tekniske problemene er omsider løst. Speilet er tilbake. I en kombinasjon av dataproblemer, sviktende service fra de som skulle fikse skavankene, og ellers hett sommervær, har bloggen ligget i dvale gjennom store deler av måneden.

Men nå er ting tilbake på plass. Det vil si: den neste uken vil bære preg av at undertegnede reiser til filmfestivalen i Karlovy Vary, Tsjekkia, sammen med nesten hele Montages.no. Kanskje blir det tid til å legge ut noen kortfattede blogginnlegg her mellom slagene, men i all hovedsak anbefaler jeg at du besøker Montages.no enda hyppigere enn normalt denne uka. Det blir løpende oppdateringer fra Europas kanskje mest spennende filmfestival!

I andre halvdel av juli vil jeg forhåpentligvis få tid til å forfatte anmeldelser av de filmene jeg fikk med meg under Tsjekkia-besøket, og det blir fortløpende publisert på Speilet. Stay tuned.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: