Avatar-traileren

Jeg har vært merkelig lunken til tiårets mest hypede film, Avatar, kanskje fordi regissør James Cameron aldri før har fenget meg veldig. Nå er traileren til Avatar på nett, og følelsene mine er ikke nevneverdig endret. Jeg har ikke helt landet på om dette er vidunderlig eller forferdelig. Men jeg liker at Cameron holder tilbake og mystifiserer, det vil si frem til morgendagen da fansen kan se 20 Avatar-minutter på kinoer rundt om i Norge og verden for øvrig. Jeg tror faktisk jeg holder meg hjemme, og ser filmen ubesudlet på kino til vinteren.

Traileren ligger på apple.com/trailers i beste kvalitet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: