Trailer til Boondock Saints II

446556_Boondock-Saints-TheUavhengig av filmens manglende kvalitet og sjarm: Boondock Saints ble en kultfilm for post-Tarantino-generasjonen da den ble lansert i det ellers så kvalitetstunge filmåret 1999. Regissør Troy Duffy brukte 32 effektive dager på innspillingen, og filmen ble satt opp på totalt fem kinoer i USA før den ble tatt av plakaten etter én uke. Det var da ingenting som tydet på at dette skulle bli en filmsnakkis de neste ti årene, og generere oppfølgeren Boondock Saints II: All Saints Day som slippes i USA om knappe to måneder. Nå er traileren kommet, og du ser den via IGN Video (hvis du er gammel nok). Dette er for øvrig de eneste filmene Duffy har laget, og han skriver både manus og har regi selv. Og traileren ser jo forsåvidt ut som en blek kopi av filmen jeg så på video og følte var både utdatert og kjip for ti år siden. Men jeg tror kanskje fansen vil elske det?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: