Mike Flanagans neste besettes

Carla Gugino blir å se på nytt i en Flanagan-produksjon i den kommende «The Fall of the Usher House».

Etter årets svært overbevisende mini-serie «Midnight Mass» – 2021s beste amerikanske – vender Mike Flanagan straks tilbake til et nytt miniserieprosjekt for Netflix med «The Fall of the Usher House».

«The Fall of the Usher House» skal være en modernisert versjon av en Edgar Allen Poe-novelle ispedd andre Poe-baserte historier, og blir den femte produksjonen Flanagan gjør for Netflix som en del av avtalen via hans Intrepid Pictures-produksjonsselskap. Fra tidligere har vi sett «The Haunting of Hill House», «The Haunting of Bly Manor» og «Midnight Mass», mens «The Midnight Club» skal lanseres i løpet av 2022 og blir fjerde Flanagan-serie før vi får se «The Fall of the House of Usher».

Det har tidligere vært kjent at Frank Langella skal spille hovedrollen som patriarken Roderick Usher. Vil også også få se blant andre: Mary MacDonnell, Carl Lumbly, Michael Trucco, Mark Hamill, Carla Gugino, Samantha Sloyan, Henry Thomas, Rahul Kohli og naturligvis kona Kate Siegel. Ikke uventet viderefører med andre ord Mike Flanagan tradisjonen med å basere seg på tilnærmet samme ensamble fra tidligere verk, noe som i seg selv er i ferd med å bli et markert auteur-trekk for en film- og serieskaper som i 2021 gjorde sitt foreløpig mest imponerende verk, og som forhåpentligvis viderefører det med både «The Midnight Club» og «The Fall of the House of Usher».

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: