Effektfulle Zodiac

En interessant videosnutt relatert til det som i min bok fortsatt er årets beste film, Zodiac av David Fincher, har dukket opp på nett. Det er ganske enkelt snakk om en slags demonstrasjonsvideo som illustrerer hvordan det er brukt CGI i flere scener i filmen, som i hvert fall jeg intuitivt gikk ut fra var skutt på location og ikke foran blue-screen. Ganske fascinerende, samtidig som det forteller en hel del om Finchers perfeksjon. Det ser ufattelig bra ut på film. Videosnutten varer i omlag 3-4 minutter:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: