Posterpost: Redacted

Brian De Palmas hardtslående og smått kontroversielle film om voldtekt og destruktivitet i Irak-krigen, Redacted, har fått en poster.

Slik ser den ut:

Filmen har fått alt fra lysende omtale til det stikk motsatte, men med mest vekt på det første, og sånt lover alltid godt. Les eksempelvis den hyllende omtalen på AICN av den faste skribenten Quint. Og dette kommer fra en som langt i fra er noen De Palma-fan:

«Went to the Vancouver Film Festival, saw Redacted. It has to be one of best war movies I’ve ever seen. They’re nothing alike, but if I had to choose, I’d put it ahead of Thin Red Line. Watch this fucking movie.»

Selv har jeg Brian De Palma plassert veldig høyt på listen over filmskapere jeg virkelig elsker, og når man legger til konseptet og filmens mottakelse, blir det en sann underdrivelse å hevde at dette er noe jeg gleder meg veldig til å få se. Dessverre har jeg foreløpig ikke klart å oppdrive noen dato for norsk premiere.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: