Crowe erstatter Pitt?

I forrige uke valgte Brad Pitt å trekke seg fra filmprosjektet State of Play. Opprinnelig skulle han spille mot Edward Norton i det som av mange ble omtalt som en høyst velkommen Fight Club-gjenforening. Men kort tid før første innspillingsdag valgte altså Pitt (på det tidspunktet av ukjente grunner) å trekke seg fra den Kevin Macdonald-regisserte storfilmen. Siden har man spekulert: Hvem blir erstatteren? Blir filmen kansellert?

Variety bringer svarene:

For nå har det kommet for dagen at Brad Pitt trakk seg som følge av uenigheter rundt manus. Den pågående manusstreiken gjør det imidlertid umulig å gjøre noe med det akkurat nå, og Universal skal ha bestemt seg for å filmatisere Matthew Michael Carnahans (The Kingdom, Lions for Lambs) politiske manus slik det er. Punktum.

Siste nytt er at filmstudioet er i ferd med å hente inn Russell Crowe som Pitts erstatter.

Tydeligvis har Universal bestemt seg for å få denne filmen igang som planlagt – uansett streik, manusproblemer eller skuespillere som måtte trekke seg. Det er heller ikke avklart om Universal kommer til å saksøke Pitt for den plutselige og sene exiten.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: