Poster: The Happening

Poster for den kommende M. Night Shyamalan-filmen The Happening (lanseres neste sommer) med Mark Wahlberg i hovedrollen har funnet veien ut på internett. Og den ser som de fleste Shyamalan-postere bra ut.

Mange har sikkert allerede avskrevet Shyamalan som alltid vil bli målt opp mot den fantastiske The Sixth Sense, men etter fjorårets Lady in the Water kan det tross alt bare gå én vei. Jeg har troen.

The Happening treffer tidsånden med en historie som tar for seg de menneskeskapte globale miljøendringene som ender i en naturkatastrofe (arbeidstittelen var The Green Effect), der Mark Wahlberg bekler rollen som en biologilærer som blir nøkkelen til å løse den verdensomfattende, akutte krisen som oppstår.

Klikk på posteren for å se den i stort format.

3 kommentarer om “Poster: The Happening

Legg til din

  1. Jeg har ikke tro på Mark Wahlberg i den rollen. Han tror jeg kan føles enda mer malplassert i en Shyamalan-film enn Mel Gibson var i Signs. Er ikke sikker på om jeg synes Shyamalan fortjener flere sjanser heller. Det kan knapt bli dårligere som Lady in the Water, men det bør være en god del bedre hvis det skal være noen vits i å se på kino i hvert fall.

  2. Joa. Lady in the Water var en katastrofe. Men jeg likte faktisk The Village, og jeg synes Shyamalan fortsatt har noe å fare med. Men han trenger en ny virkelig flott film nå for å holde på min interesse.

    Forresten; legg merke til den fiffige teksten på posteren (se den i stort format):

    We’ve sensed it.

    We’ve seen the signs.

    Now it’s Happening!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: