I’m fucking Ben Affleck

Det er kanskje litt vanskelig å forstå dette hvis du ikke allerede er kjent med: (i) forholdet mellom talk show-vert Jimmy Kimmel og komiker Sarah Silverman (de har vært sammen i flere år), (ii) at Kimmel i lang tid har kjørt en «mobbekampanje» mot Matt Damon i «Jimmy Kimmel Live!», og (iii) at Sarah Silverman og Matt Damon sammen spilte inn en musikkvideo som ble brukt som hevn mot Jimmy Kimmel da Silverman var gjest i talk showet tidligere i år.

Se først video av Matt Damon få gjennomgå av Jimmy Kimmel her. Og få for all del med deg hevnen til Damon/Silverman: «I’m fucking Matt Damon». Hysterisk morsomt!

Og nå er Kimmels stjernespekkede, musikalske respons her. Den ble vist på ABC i går og er allerede å finne på Youtube: «I’m fucking Ben Affleck». Ikke like morsom som Damon-videoen, men for all del, det er imponerende saker… og en barnslig morsom feide til glede for oss i den popkulturelle Youtube-generasjonen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: