Michael Bay pusser opp Rosemary’s Baby

Hehe.

Mens remaken av The Birds befinner seg i post-produksjon, har Michael Bay og hans Platinum Dunes staket ut den videre kursen. Og den går i retning av Rosemary’s Baby. Det melder i hvert fall det som er av filmnettsider i dag.

Selv har jeg ikke energi til å kommentere det noe ytterligere akkurat nå. Roman Polanskis versjon av Ira Levin-romanen er faktisk en av mine absolutt fremste filmfavoritter, uansett sjanger. Og det er bare noen uker siden jeg så den sist og slo fast hvor tidløs den er.

Vel, tydeligvis ikke.

PS! Den observante leser vil legge merke til at Speilet også er pusset opp nå. Tiden vil vise hva jeg synes om det.

3 kommentarer om “Michael Bay pusser opp Rosemary’s Baby

Legg til din

  1. Det var et par ting med det forrige temaet jeg ikke likte så godt, så tenkte jeg skulle forsøke noe nytt, mest for å se… Jeg må nok lage noe selv for at jeg skal bli 100 % fornøyd, men det krever mye innsats. For dette er heller ikke perfekt, men vil se det an litt. Liker at det er hvitt, kanskje litt mer stilrent enn det forrige, og ikke minst er det mye bedre plass til overskrifter her.

  2. Mye hvitt kan fort bli for mye hvitt. Var også veldig glad i det gamle Speilet, synes det var en av de peneste filmbloggene, til og med. Litt mer blått hadde ihvertfall gjort seg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: