Fredagsklipp: El Espiritu de la colmena

2 kommentarer om “Fredagsklipp: El Espiritu de la colmena

Legg til din

  1. Takk.

    Og det er nesten kriminelt at whitelodge.no har fløyet under radaren min. Gleder meg til å grave i arkivet! Virker som et berikende tilskudd i den norske filmbloggfloraen; veldig, veldig bra! (la også opp en link i menyen til venstre, naturligvis).

    Og ja, siden det snart er et folkekrav at jeg anmelder Amores Perros, så skal jeg flytte den litt fremover i køen (men etter akkurat å ha sett ferdig Bergmans 167 minutters versjon av «Scener ur ett äktenskap» trenger jeg et par lettvektere på 90 minutter for å lade batteriene igjen før jeg gyver løs på Iñárritus beste for tredje gang).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: