Hugh Jackman leder Oscar

jackman2

Så er det klart: Hugh Jackman skal lede oss gjennom Oscar-natta når teppet går opp for den 81. utdelingen i februar. Et veldig overraskende, men ditto spennende valg som bryter med tradisjonen ved å velge ut amerikanske komikere eller kjente talkshow-ansikter. Når det er sagt har jeg stor sans for Jon Stewart, og jeg skulle gjerne sett ham få lov til å bli skikkelig varm i Oscar-trøya. Men for all del: jeg er nysgjerrig på Jackmans kapasitet. Det sies at han kan både synge og danse. Vel og bra. Men er han morsom?

Valget av Jackman må nok også ses på som et tegn på en ønsket profilendring etter at showet har slitt med dalende seertall de siste årene. Rapportene går også på at tv-sendingen skal kuttes ned til under tre timer. Som igjen får meg til å tenke på: finnes det norske tv-kanaler som faktisk har planer om å sende direkte i år?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: