Jean-Pierre Jeunets neste i bilder

12

Det har vært bemerkelsesverdig stille rundt Jean-Pierre Jeunet siden Un long dimanche de fiançailles i 2004.

Jeg er kanskje ikke klodens mest utpregede Jeunet-beundrer selv (og derfor heller ikke oppsøkt nyheter rundt hva han har fylt tiden med siden sist), men jeg ser jo åpenbart hvordan den visuelle signaturen kan virke enormt tiltrekkende når man først faller for Jeunets karakteristiske grep og stil. Og jeg kommer nok ganske sikkert til å få med meg hans kommende film, Micmacs à tire-larigot, som vi nå altså får se de første bildene av. Bildene formidler også, til stor lettelse for mange, det typiske Jeunet, og sammenlignes for øvrig med Delicatessen og Le Fabuleux destin d’Amélie Poulaie. Les mer og se bildene her. Fransk premiere er datert til 29. oktober.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: