Fra mars til april 2009

I en ny spalte vil jeg rundt hvert månedsskifte forsøke å skrive noen ord om det som har skjedd og vil skje på Speilet.

Vi begynner med et blikk tilbake på mars, hvor besøksstatistikken peker i moderat positiv retning, noe som alltid er hyggelig. 1600 treff i februar økte til 1802 i mars, og håpet er naturligvis at tallene stiger ytterligere i april. Foreløpig besøkstopp er desember 2008 med 2355 antall besøkende (statistikken registrerer treff for hver gang du er innom siden når det er minst 1 time siden sist besøk, undertegnedes treff er ikke inkludert). Verdt å bemerke er det at månedens best besøkte sak ble forfattet i oktober 2007, Topp 70 vampyrfilmer (noe som gjenspeiles i månedens mest populære søketerm: «vampyr filmer«). Deretter følger flere anmeldelser som utpeker seg med positivt antall treff: Män som hatar kvinnor, Taken, Die Welle, Eden Lake og Låt den rätte komma in.

Det ble publisert totalt 25 saker i mars, et tall som er noe høyere en gjennomsnittet på grunn av flere kortere nyhetsoppdateringer. Dette vil også være planen fremover. I april vil hovedfokus være å komme noenlunde ajour med anmeldelser av ferske kino- og dvd-filmer sett i 2009. For å klare det må det nødvendivis bli en god del kortklipte omtaler. Deretter er håpet å dreie Speilet litt tilbake i tid, og vie oppmerksomheten mot mindre dagsaktuelle filmer. Men da er vi nok over i juni og sommertid… (og jeg vil jo hele tiden se nye filmer og føle for å skrive om de).

Til slutt vil jeg benytte anledningen til sterkt å anbefale et besøk til nye Montages.no (som undertegnede selv er en del av som skribent).

Og sånn ellers; ha en fin april!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: