John Lithgow i Dexter sesong 4!

John_Lithgowdexter-promo-pic

Herlige John Lithgow blir å finne som bad guy i den kommende sesong 4 av den glitrende Showtime-serien Dexter. Sesong 3 levde riktignok ikke helt opp til de to første, og i hvert fall ikke den første, og jeg har vel hatt en følelse av at man kanskje hadde fått maks ut av konseptet nå. Men med Lithgow på plass som karismatisk drapsmann kan det vanskelig bli kjedelig. Dette har jo Lithgow vist at han har i blodet fra sine legendariske skurkeroller i opptil flere Brian De Palma-filmer. Første episode går på lufta 27. september.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: