Hjemme fra Karlovy Vary

IMG_0187

Jeg begynner endelig å komme til hektene igjen etter at jeg kom hjem fra en uke i Karlovy Vary og fantastisk filmfestival natt til mandag. Det ble dessverre ikke tid til å oppdatere disse sidene underveis, slik jeg håpet. Til det ble det altfor mye god film, mat, øl og hyggelige mennesker i Montages-gjengen som med rette fikk all oppmerksomhet. Men i tiden fremover nå skal jeg forsøke å skrive litt om filmene jeg så med mer. Mye av dette er allerede publisert under dekningen på Montages.no.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: