Tilbake i Oscar-manesjen

Jon Stewart er tilbake som «host» når Acadamy Awards, bedre kjent som Oscar-utdelingen her til lands, går av stabelen for 80. gang 24. februar neste år. Stewart var som kjent host for to år siden og bet som ventet godt i fra seg da, men fikk i fjor en uheldig avløsning av Ellen DeGeneres (som likevel var ikke var ille som fryktet). Nå er den bitende morsomme satirikeren tilbake i manesjen, og vi kunne neppe håpet på et bedre valg? Vel vitende om at det er mange som ikke omfavner dette på samme måte som meg…

Nyheten plukket jeg for øvrig akkurat opp via Empire sine nettsider (som viderebringer nyheten fra New York Times), der det i skrivende stund meldes at nyheten er uoffisiell, men antakelig blir offisiell senere i dag.

Uansett – her sitter en offisielt fornøyd blogger og gleder seg allerede til neste års Oscar-utdeling!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: