Fincher fortsatt sulten på drap

David Fincher har tydeligvis ikke slukket tørsten for drap på film riktig ennå. Regissøren som har laget årets beste film, Zodiac, rapporteres nemlig å være klar for et nytt kaldblodig prosjekt, The Killer (som heldigvis ikke er noen John Woo-remake).

The Killer er i denne sammenheng opprinnelig en fransk tegneserie («graphic novel») om en leiemorder som på et punkt begynner å få moralske kvaler med det han gjør, samtidig som han jaktes av en politimann som stadig kommer nærmere. Filmen skal produseres av Paramount og Brad Pitts Plan B Entertainment.

I mellomtiden venter vi på Finchers neste film, den nå ferdiginnspilte F. Scott Fitzgerald-filmatiseringen The Curious Case of Benjamin Bratt, som har nettopp Brad Pitt i den aldersreverserende hovedrollen…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: