Michael Moore jaktes på TV i kveld

Bare et par uker etter at den Michael Moore-kritiske dokumentarfilmen Manufacturing Dissent ble satt opp på norske kinoer (under tittelen Jakten på Michael Moore) vil den i dag bli vist på TV i beste sendetid. Kanalen er SVT. Klokkeslettet er 22:00.

Filmen fikk stort sett lunken mottakelse av den norske filmpressen (jeg var hakket mer positiv i min omtale), noe som ble fulgt opp med et uinteressert publikum som rett og slett har valgt den bort. Rush Blogg kunne for en stund siden melde at filmen solgte ekstremt stusselige 68 billetter i premierehelgen fordelt på fire kopier…

Nå har du sjansen til å gjøre deg opp din egen mening — helt gratis.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: