Et kikk i Speilet

103 innlegg, 93 kommentarer og 52 filmanmeldelser er postet på Speilet siden den litt impulsive oppstarten 9. september. Det må jeg si meg ganske fornøyd med.

Antall treff har kanskje ikke vært ekstremt imponerende, men sånt er jo noe man må gjøre seg fortjent til — over tid. Men tendensen peker den rette veien. Faktisk var 30. desember Speilets best besøkte dag. Da telte WordPress 90 «unike» treff (man regnes som «unik» når det er minst 1 time siden sist man var innom siden, i tillegg telles ikke mine treff i statistikken). Årslistene trakk overraskende bra med besøk.

Best besøkt har imidlertid kortfilmanmeldelsen av Hotel Chevalier vært. Kombinasjonen av ordene «Natalie Portman» og «naken» var den åpenbare suksessoppskriften, viste det seg. Pussig nok kom de fleste av alle disse treffene samme dag som VG.no og andre tabloidaviser på nett hadde store oppslag om at Natalie Portman kastet klærne i en ny kortfilm.

Litt usikker på om det er den typen lesere jeg ønsker…

Vel, nå er 2007 uansett historie. På tide å se fremover. Jeg er ingen spåmann, men mye tyder på at jeg får mindre tid til å se og skrive om film i det nye året. I fjor så jeg 256 forskjellige filmer (ja, jeg fører statistikk på det også). Men målsettingen på vegne av Speilet er likevel å opprettholde dagens aktivitetsnivå. Og så håper jeg at de 30-40 «unike» som i snitt besøker siden hver dag finner veien tilbake også i det nye året!

10 kommentarer om “Et kikk i Speilet

Legg til din

 1. Et litt forsinket godt nyttår!

  Og statistikken din er imponerende sammenlignet med min, både når det gjelder postefrekvens og besøk. Jeg har et maks besøk på litt over hundre fra januar, men det er bare i Tordendomtiden at jeg ligger noe særlig over femti. Du har også postet like mye siden September som jeg gjør på et år. Og du så nesten nøyaktig dobbelt så mye film som meg i fjor.

  Men aller viktigst er det at du skriver glimrende, kanskje aller best for tiden. Jeg er innom her alt for sjelden, og lover å skjerpe meg i det nye året.

 2. Takk for de overveldende tilbakemeldingene.

  Jeg er naturligvis fast leser både av RushBlogg (Karsten) og Fred Ut sin smått legendariske blogg, så godordene går absolutt begge veier her.

  Det går forøvrig alltid greit å holde en blogg noenlunde godt oppdatert den første tiden, det er først over tid man kan skille klinten fra hveten.

 3. Mine Bollywood-kommentarer på FredUt har tydeligvis satt spor. Men det er ikke noe galt i det. Jeg fronter gjerne en anti-Bollywood-kampanje om nødvendig.

  Men jeg skal gi meg selv en utfordring dette året om å se og anmelde minst én Bollywood-film. Kom gjerne med tips på hva som kan omvende en… eh.. skeptiker?

 4. Jeg likte Devdas (den ferskeste) fryktelig godt da jeg så den i 2003. Det var forrige Bollywood-film jeg så. Så, ehm, du er ikke den eneste.

 5. Kabul Express på 106 minutt er ikkje det eg tradisjonelt forbinder med Bollywood, men ein god film og ein lett utveg? Men strengt tatt har eg sett lite Bollywood..

 6. Mente det ikke alvorlig, håper det kom tydelig fram :)

  Og filmer under tre timer teller vel egentlig ikke, selv om de beste av de nyere ligger på drøye to ofte…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: