Remake-nytt: Lady Vengeance

Mens den lenge omtalte Oldboy-remaken virker å være lagt på is, stod jeg i dag opp til den uventede overskriften om at Charlize Theron skal produsere og spille hovedrollen i en remake av Sympathy for Lady Vengeance. Altså, den siste av filmene i hevntrilogien til Park Chan-wook. Nyheten stammer fra et intervju i The Boston Globe.

Originalen er ikke like fantastisk som de to første, men fortsatt en praktfull film. Og siden de tre originalfilmene til Chan-wook har fint lite med hverandre å gjøre foruten at de deler hevntemaet, så spiller det jo heller ingen rolle om Hollywood har mest lyst til å lage remake av nummer tre først.

Det skal uansett bli interessant å se hvordan dette vil utarte seg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: