Young People Fucking (2007)

Vurdering:

Canada 2007 | Regi: Martin Gero | Spilletid: 90 min | IMDb

Tittelen er langt spenstigere enn filmen…

Young People Fucking tar oss med inn i fem soverom. Her møter vi fem vidt forskjellige par som på en eller annen måte planlegger å ha sex («The Friends», «The Couple», «The Exes», «The First Date» og «The Roommates»). Filmen gjør et poeng ut av at alle parene må gjennom akkurat de samme fasene i prosessen som finner sted før, under og etter enhver sexakt. Derav den mekaniske inndelingen i kapitler: Opptakten, Forspill, Sex, Mellomspill, Orgasme, «Afterglow». Filmen viser én scene fra hvert soverom før vi beveger oss inn i neste fase og kapittel.

Denne inndelingen gjør egentlig filmen mer kjedelig enn original. Enhver film som har en varighet på 90 minutter, men som føles for lang, har dessuten et ganske stort problem. Manuset er i beste fall semi-morsomt med gjenbruk av velkjente poenger rundt småkjedelige stereotypier om sex og forhold.

Av og til glimter regissør Martin Gero til med noen originale ideer, og det er forsåvidt posititv å se en sexkomedie som beveger seg utenfor American Pie-løypa. På en annen side blir det etter hvert så monotont at jeg tar meg selv i å heie på en tidlig sædavgang…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: