Fredagsklipp: This Is Spinal Tap

Vi går inn i helgen med et klassisk klipp:

2 kommentarer om “Fredagsklipp: This Is Spinal Tap

Legg til din

  1. Heihei, tenkte jeg kunne gi deg en liten oppdatering på DFilm-situasjonen, så kanskje du kan lage en bloggpost om det (?). Regner med det er et par fra DFilm som sjekker bloggen din, så det kan muligens ordne litt opp i usikkerheten. Uansett, har vært i kontakt med Svank, og siden er stengt av webhotellet pga. massive sikkerhetshull som må fikses før de kan åpne den igjen. Jeg har fått klarsignal til å hjelpe til med å fikse opp, så jeg skal se om jeg får fiksa noe i dag. Venter egentlig på brukernavn/passord slik at jeg kommer inn, men har i det minste fått mailen han fikk fra webhotellet, så jeg skal se om det er noe jeg kan fikse opp i. Svank er visst ekstremt opptatt om dagen, så han har ikke tid til å gjøre noe selv. Her er den første mailen jeg fikk av ham:

    «Hei, er noe med serveren. De har stengt den.. Og sendt meg masse instrukser for å få rettet opp sikkerheten. Har dessverre ikke tid akkurat nå til å se på det på en stund. Utrolig teit tidspunkt dette kom. Jeg spiller inn film hele dagen nå. Dagen min er overfull og vel så det allerede.»

    Jepp!

  2. Heisann, Uru.

    Jeg har fulgt med på diskusjon.no så er noenlunde oppdatert på situasjonen. Håper det løser seg raskt. Har du rukket å se på det — er det en overkommelig oppgave for deg? Vet ikke om så mange leser her inne, men vi er jo vant til ufrivillige og plutselige pauser når forumet av ulike årsaker har sviktet tidligere, og brukermassen har heldigvis hver gang klart å finne veien tilbake.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: