Hva skjer med diskuterfilm.com?

Jeg vet ikke.

Men faktum er at landets ledende diskusjonsforum for genuint filminteresserte nordmenn, diskuterfilm.com, uventet og plutselig forsvant fra oss for mange dager (uker siden). Forumet er fremdeles nede.

Ettersom jeg vet at i hvert fall noen av de faste brukerne fra forumet kikker innom denne siden i ny og ne, så tenkte jeg å legge ut en kommentar. Har også lagt merke til at det er noen som har kommet til denne bloggen etter å ha googlet etter «hva har skjedd med diskuterfilm?».

Som sagt; jeg aner virkelig ingenting.

Uruloki la igjen en kommentar til en post her i forrige uke, og forklarte at det skal dreie seg om massive sikkerhetshull som har ført til at webhotellet har stengt hele siden. Uruloki har også vært i kontakt med Svankmajer (administrator) som for tiden ikke har tid til å fordype seg i problemene på grunn av hektisk filminnspilling. Uruloki skulle forsøke å se på det.

Setter pris på om de som vet noe legger igjen en kommentar nedenfor, så holder vi hverandre oppdatert…

3 kommentarer om “Hva skjer med diskuterfilm.com?

Legg til din

  1. En betimelig, og dessverre fortsatt aktuell, etterlysning. Mange oppegående mennesker med gode meninger om film svever for tiden rundt i filmdiskusjonens limbo. La oss håpe at de får orden på ting der borte.

  2. Ja, og jeg spør fremdeles… HVA SKJER?

    Ser at flere er i ferd med å svømme over til filmantropforumet, så forhåpentligvis vil diskusjonene blomstre der fremover.

  3. Det er uansett hyggelig hvis noen vil delta også der, men den konkrete foranledningen er selvsagt ikke noe jeg gleder meg over. Men skjønner godt at noen vil ha et sted å treffes i mellomtiden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: