Nytt design

Jeg blir nok aldri hundre prosent fornøyd med noen av disse ferdigfabrikerte wordpress-løsningene hva angår design og funksjonalitet, men følte tiden var inne for å prøve noe nytt igjen (vil uansett aldri være i stand til å snekre sammen noe bedre selv). Og folk forteller meg stadig at det jo er innholdet som teller…

Konkurranse: den som har lyst til å lage en header eller to (740×180) for nettsiden som jeg blir fornøyd med (skal ikke så mye til å gjøre det bedre enn meg), skal få en filmatisk forundringsgave tilsendt i posten…

En kommentar om “Nytt design

Legg til din

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: