PGA-nominasjonene

Ingen overraskelser da Producers Guild-nominasjonene ble offentliggjort i dag:

Slumdog Millionaire
The Curious Case of Benjamin Button
Milk
Frost/Nixon
The Dark Knight

Kun sistnevnte har rukket å komme til norske kinoer. Resten kommer i januar/februar (vi går en spennende tid i møte). Disse fem filmene utpeker seg for øyeblikket også, slik jeg ser det, som relativt klare Oscar-kandidater alle sammen. Kanskje et klarere race enn på flere år? Jeg kan vanskelig se at noen av utfordrerne kan snike seg inn her, men mye kan skje de siste ukene. Det vet vi som har fulgt med på dette en stund veldig godt. Revolutionary Road er vel den av de i sjiktet bak som er nærmest en Oscar-plass. Men jeg holder en knapp på de fem som PGA plukket ut, og som jeg på forhånd regnet med de skulle plukke ut. Mer interessant, og ikke minst mer spennende, blir det å se hvem som faktisk vinner disse prisene. For dét er i mine øyne helt åpent!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: