Fra april til mai 2009

Våren er her, og som du kanskje ser har Speilet gjennomgått en vårrengjøring i form av nytt design (nytt theme i wordpress). Det er flere grunner til dette stilskiftet, men den viktigste er nok et bedre menysystem som gir muligheter for en mer dynamisk forside. I tillegg er hele forsiden og artikkelmalen blitt bredere med plass til mer innhold, noe som også gir meg muligheten til å publisere tilsvarende bredere bilder. Innholdsmessig vil imidlertid Speilet stort sett fortsette i samme spor, men det er også planlagt noen nye konsepter. Øverst i høyremenyen ser du allerede første del i den nye «i fokus»-serien. Her vil det fremover dukke opp nye filmskapere, skuespillere eller noe annet avgrenset tema innen film som opptar meg, og som jeg vil la prege Speilet for en periode. Først ut er en artikkel om regissør Sam Peckinpah. Etter hvert er målet også å følge opp det som er tema for «i fokus»-serien til den øvrige innholdsproduksjonen av filmanmeldelser o.l. Kanskje rekker jeg allerede å forfatte en Peckinpah-anmeldelse eller to.

Statistikken fra april til mai viser dessverre en markant nedgang i besøkstallene, noe som er veldig lite overraskende tatt i betraktning en heller laber frekvens i oppdateringer sammenlignet med forrige måned. En del av fritiden (altså den tiden jeg bruker på Speilet) har den siste måneden også vært rettet mot min utfyllende rolle som filmskribent på nyoppstartede Montages.no. Jeg håper og tror jeg skal klare å finne en fin balanse mellom de to prosjektene i tiden som kommer.

Om kort tid vil for øvrig en ny artikkelserie se dagens lys på Speilet, noe jeg har jobbet med i snart to år (!), så her er det bare å følge med!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: