En erotisk smakebit fra Adrian Lynes «Deep Water»

Det er bare fire ukers tid til «Deep Water» endelig avdukes. Ikke på kino som opprinnelig tiltenkt, men som strømmefilm. Kanskje er jeg én av få i båten som har denne tittelen blant årets mest etterlengtede, men slik er det av flere grunner (som også ble understreket i en tidligere Speilet-artikkel: «Hva skjer med Deep Water?»):

  • Filmen er basert på samme Patricia Highsmith-roman som ble filmatisert av Michel Deville i fantastiske «Eeux profondes» i 1981 med Isabelle Huppert og Jean-Louis Trintignant. En personlig favoritt!
  • «Deep Water» er comeback-filmen til undervurderte Adrian Lyne («9 1/2 Weeks», «Flashdance», «Fatal Attraction», «Foxes») i sitt spesialfelt: den erotiske thrilleren.
  • Det hele er basert på et manus av Sam Levinson, altså den briljante skaperen av «Euphoria».

Hva er det ikke å glede seg til her?

Passende nok har markedsapparatet ventet til selveste Valentine’s Day med å slippe de første levende bildene, kun noen uker før premieren. I teaser-traileren ser vi hovedrolleparet, spilt av Ana de Armas og Ben Affleck, dele et særegent og intimt øyeblikk mens de hvisker til hverandre at «det er noe galt med meg».

18. mars får vi se alt på Amazon Prime. Kalenderen er herved oppdatert.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: