Første trailer til Martin Scorseses «Killers of the Flower Moon»

Det vil alltid være en stor begivenhet at Martin Scorsese kommer med ny film. I år er den legendariske regissøren aktuell med etterlengtede «Killers of the Flower Moon», og nå er også den først teaser-traileren lansert.

Filmen er basert på en bok av David Grann, hvor plottbeskrivelsen peker oss i retning av Oklahoma på begynnelsen av 1920-tallet. Til da det ble oppdaget olje på reservatet tilhørende det indianske stammefolket Osage Nation, noe som på kort tid gjorde dem søkkrike, men samtidig utsatt for en rekke farer. Det var en oljerikdom som tiltrakk seg oppmerksomhet fra personer og miljøer med uredelige hensikter som ble utført både med manipulative og voldelige metoder. Det inkluderte etter hvert også en serie av drap i det som ble betegnet som «Reign of Terror».

Filmen har verdenspremiere i Cannes 20. mai, men for oss «vanlige folk» blir første anledning til å se «Killers of the Flower Moon» på kino i oktober, mens den også blir lansert på strømmeplattformen Apple+. At dette er en film som aller helst skal oppleves på stort lerret har det likevel aldri vært tvil for, noe som også ble forsterket av det første inntrykket traileren nå gir oss. For dette blir stort, langt (tre og en halv time) med episk potensial.

«Can you find the wolves in this picture?»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: